Stránky

neděle 30. září 2012

Foodblog? + 1. recept


Tak a už to přišlo. Peču tolik, že speciální album na Facebooku mi už nějak přestává stačit. Takže když už mám blog, kam obvykle sice píšu zajímavé a vtipné komentáře , akcí nabité reportáže a objektivní recenze plné erotiky, je na čase možná stvořit i něco užitečného. Přestože food blogů existuje obrovské množství, na které jsem si už v záložkách musela udělat samostatnou složku, stále v nich objevuji další recepty, a proto si říkám, že když občas o jídle napíšu něco málo i já, zas tolik se nestane. Takže, aby bylo jasno, ještě nejsem tak daleko, abych zvládla recepty vymýšlet při cestě autobusem, maximálně modifikuju ty původní  a upravuju podle svého, pokud mi něco nesedí. Většinou ale čerpám na zahraničních stránkách a ne každý chce přepočítávat americké, nebo britské jednotky (jo, fakt to mají jinak) na české a zjišťovat jaký typ mouky odpovídá té, co je v receptu. A protože už jsem toho upekla fakt hodně a zřejmě nejsem ještě nadlouho u konce, tak se s vámi o některé z nich chci podělit.